Aanmelden voor het JRL!

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het JRL! Om dit goed te kunnen doen, vragen we je om de volgende stappen te zetten.

Stap 1:

Download hieronder het aanmeldformulier. Vul deze zorgvuldig in en klik dan op Verzenden. Het formulier is dan bij ons binnen.

Digitaal aanmeldingsformulier

Stap 2:

Als het aanmeldformulier bij ons binnen is, willen we ook graag persoonlijk met je kennismaken op 7 of 8 maart. Via de link hieronder meld je je aan voor je aanmeldgesprek. Wij zorgen er dan voor dat er een medewerker voor jou en je ouder(s)/verzorger(s) beschikbaar is. Zet je deze afspraak ook in je agenda? 

Aanmeldgesprek

 

Wat als ik extra ondersteuning op school nodig heb?

Op het aanmeldformulier kun je aangeven dat je een extra ondersteuningsbehoefte hebt. Wij kijken op het moment dat je voor je aanmeldgesprek komt of de ondersteuningscoördinator beschikbaar is. Als dat niet het geval is, bekijk je met de persoon met wie je een aanmeldgesprek hebt of een ondersteuningsgesprek op een ander moment nodig is. 

Wat gebeurt er na mijn aanmeldgesprek?

Na je digitale aanmelding èn het aanmeldgesprek gaat de toelatingscommissie aan de slag. Deze moet je aanmelding en advies eerst controleren, voordat we je definitief kunnen plaatsen. Een toelatingsbevestiging ontvang je net voor de meivakantie. We werken niet met loting. 

Wat als ik na een heradvisering toch naar het JRL kan komen?

In geval van een heradvisering is er de mogelijkheid om van de bovenstaande aanmelddagen af te wijken. We ontvangen je aanmelding en/of aanvullende informatie over je heradvies dan op een later moment.