Engels plus 

MET ENGELS PLUS GA JE GLOBAL !

De wereld wordt steeds kleiner naarmate je groter wordt. 765 miljoen mensen spreken Engels wereldwijd en daar ben jij er straks een van! Het lijkt nu nog ver weg, maar misschien kies je na de middelbare school voor een 'gap year' aan een high school of universiteit in het buitenland. Of misschien ga je stage lopen over de grens of zijn je studieboeken helemaal in het Engels. Wel super handig als je dan een internationaal erkend certificaat op zak hebt!

MET ENGELS PLUS BEN JE SKILLED !

Bij Engels Plus werken we aan al je skills; speaking, reading, listening and writing. In de 3e klas ga je op voor je eerste Cambridge examen; FCE (First Certificate in English). Als je de smaak te pakken hebt, kun je daarna in de 5e op voor je CAE (Certificate of Advanced English) en eventueel in de 6e voor je CPE (Certificate of Proficiency in English). Al deze examens worden afgenomen in Eindhoven op het ESOLinstituut. 

BEN JIJ ENGELS PLUS PROOF ?

Kijk je graag Engelstalige films, speel je graag games, wil je graag weten wat er nou eigenlijk echt in je favoriete liedje gezongen wordt en heb je een beetje aanleg? Dan is Engels Plus misschien wel iets voor jou! In de eerste maanden van het nieuwe schooljaar kun jij ervaren of het iets voor je is en of je er voldoende capaciteiten voor hebt.

READY, STEADY, GO !

Als blijkt dat je voldoende gemotiveerd en getalenteerd bent, kun je na de kerstvakantie aan de slag. In de tweede en derde klas krijg je 4 à 5 uur in de week Engels Plus. Naast hard werken doe je ook leuke dingen. Zo worden er gastlessen verzorgd, ga je genieten van lekkers bij een high tea en in de 4e klas kun je mee naar Cambridge!