Academische Opleidingsschool

Het Jacob-Roelandslyceum maakt deel uit van de Academische Opleidingsschool (AOSMB). Dat wil zeggen dat het Jacob-Roelandslyceum één van de scholen binnen Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is die gespecialiseerd is in het begeleiden en opleiden van studenten. De student in onze school is bij ons collega-in-opleiding (cio). Vanzelfsprekend beschikken we op het Jacob-Roelandslyceum over deskundige werkplekbegeleiders en deskundige schoolopleiders.

AANVRAGEN STAGES / LEERWERKPLAATSEN

Aanvragen voor stages / leerwerkplaatsen dienen te worden aangevraagd in een mail met sollicitatiebrief en CV aan de schoolopleiders via het volgende e-mailadres: jrl-opleidingsteam@jrl.nl. Aanvragen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. Aanvragen die via andere kanalen binnenkomen blijven soms langer liggen binnen de organisatie en om die reden is ervoor gekozen dat de aanvraag telt als “binnengekomen” op het moment dat de sollicitatie van de student binnenkomt bij de schoolopleiders.

ACADEMISCHE OPLEIDINGSSCHOOL MIDDEN-BRABANT SCOORT GOED

Vereniging OMO loopt voorop in landelijke ontwikkeling ‘een leven lang leren’. De samenwerking tussen Universitaire Lerarenopleiding van Tilburg University (ULT), Fontys Hogeschool en de middelbare scholen van vereniging OMO in de Academische Opleidingsschool (AOS) Midden-Brabant werpt zijn vruchten af. Wij bieden ook stageplaatsen aan voor studenten van de RadboudDocentenAcademie en de ESoE (Eindhoven School of Education).

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact zoeken met jrl-opleidingsteam@jrl.nl of een bezoek brengen aan de website van de AOS-MB (afdeling Den Bosch).